Dakwerken

Schrijvers Dakwerken verricht alle dakwerken:

Nieuwbouw

U laat een huis bouwen? Schrijvers Dakwerken realiseert uw complete dak: van constructie en timmerwerk tot bedekking met pannen of leien.

Renovatie

Is uw dak aan vernieuwing toe of moet er een renovatie plaatsvinden? Wij verrichten alle dakrenovatiewerken, van timmerwerk en stucwerk tot metselwerk en dakafwerking.

Platte  daken

Een plat dak vraagt om een goede dakbedekking. Schrijvers Dakwerken realiseert platte daken met onder meer EPDM en PVC.

Hellende daken

dakschade-herstelHellende daken of pannendaken zijn duurzaam en geven een minimale kans op lekken. Bij de dakpannen wordt onderscheid gemaakt tussen keramische en betonnen dakpannen in rood, bruin of zwart en in mat of hoogglans.

Dakkapellen

Een dakkapel is een uitstekende oplossing voor ruimtegebrek. Daarnaast ontstaat er opeens een zee van licht. Schrijvers Dakwerken realiseert uw slaap-, hobby of zolderkamer!

Leien daken

De materialen van de leien variëren van keramisch, natuursteen en kunstmatig tot EPDM. Lei is een duurzaam product dat kan worden toegepast in veel verschillende situaties en gecombineerd met veel verschillende materialen.

Zink, koper, lood en kunststof

Schrijvers Dakwerken

plaatst ook dakgoten, hemelwaterafvoeren en regenpijpen, welke een belangrijke functie vervullen voor de afvoer van regenwater. Wij plaatsen ze in lood, zink, koper en kunststof.

Schoorsteen

Ondanks de centrale verwarming hechten nog steeds veel mensen waarde aan de gezelligheid van de open haard. Tevens kunt u hiermee behoorlijk besparen op het energieverbruik. Schrijvers Dakwerken plaatst uw schoorsteen en inspecteert en reinigt deze op professionele wijze.

Dakreiniging

Uw dak is tevens uw visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Daarom kunt u Schrijvers Dakwerken ook inhuren voor dakreiniging. Met ons materieel, zoals hoogwerkers, is dakreiniging voor ons een fluitje van een cent.

dakschade herstel platte daken hellende daken